ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ – ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ:

Σας ενημερώνουμε ότι η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για αλλαγή ειδικότητας στο Β’ ή Γ’ εξάμηνο κατάρτισης ενεργοποιείται μετά την έκδοση αποτελεσμάτων φοίτησης. Η προθεσμία για την καταχώριση των αιτημάτων και την ανάρτηση των δικαιολογητικών είναι μέχρι την έναρξη του εαρινού εξαμήνου (16-2-2024 για τις Δημόσιες ΣΑΕΚ)

Η διαδικασία αφορά μόνο καταρτιζόμενους που θα φοιτήσουν στο Β’ ή στο Γ’ εξάμηνο και έχουν ήδη φοιτήσει σε ειδικότητα με ΙΔΙΑ ακριβώς μαθήματα στα προηγούμενα εξάμηνα κατάρτισης. Μετά την αλλαγή ειδικότητας δεν θα έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν με την κατάρτιση στην αρχική τους ειδικότητα.

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ:

Σας ενημερώνουμε ότι η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για μετεγγραφή σε αντίστοιχο εξάμηνο κατάρτισης, ενεργοποιείται μετά την έκδοση αποτελεσμάτων φοίτησης. Η προθεσμία για την καταχώριση των αιτημάτων και την ανάρτηση των δικαιολογητικών είναι μέχρι την έναρξη του εαρινού εξαμήνου (16-2-2024 για τις Δημόσιες ΣΑΕΚ)

Το αρμόδιο τμήμα είτε εγκρίνει είτε απορρίπτει την αίτηση και η ΣΑΕΚ υποδοχής, ολοκληρώνει την εγκεκριμένη μετεγγραφή με την μεταφορά του/της καταρτιζόμενου/ης στο μητρώο της.