Επιτυχής Παρουσίαση της Εταιρείας Ελληνικό Υδρογόνο στη ΣΑΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ

Η παρουσίαση της Πρωτοποριακής Τεχνολογίας της Εταιρείας Ελληνικό Υδρογόνο στους σπουδαστές της ΣΑΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ, ήταν μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 23/04/2024, στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος. Ο Τεχνικός Διευθυντής της Εταιρείας Ελληνικό Υδρογόνο κ. Σπύρος Κοντομάρης, παρουσίασε την εν λόγω τεχνολογία με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και πάθος! Παράλληλα, μας εξέθεσε τα πλεονεκτήματα της χρήσης του υδρογόνου καθώς και διάφορες τεχνικές πληροφορίες για την τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί, ενώ μας μίλησε και για το μέλλον αυτής της σημαντικής Ανανεώσιμης Πηγής Ενέργειας, το Πράσινο Υδρογόνο.

Η ανάπτυξη και η εξέλιξη της χρήσης του υδρογόνου, ανοίγει νέους ορίζοντες στον κόσμο της ενέργειας και της βιομηχανίας. Είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία που υπόσχεται να μετασχηματίσει τον τρόπο με τον οποίο καλύπτουμε τις ενεργειακές μας ανάγκες, προσφέροντας παράλληλα καθαρότερες λύσεις για το περιβάλλον.

Η παρουσίαση απευθύνθηκε στους σπουδαστές της ΣΑΕΚ, με σκοπό να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει την ενεργό συμμετοχή τους σε αυτόν τον συναρπαστικό τομέα. Και από τις δύο πλευρές δόθηκε η υπόσχεση ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί τόσο σε υψηλότερο επίπεδο όσο και με περισσότερες ενέργειες.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τη εταιρεία Ελληνικό υδρογόνο, μια εταιρεία που δημιουργήθηκε με σύμπραξη σημαντικών εταιρειών του χώρου, όπως η ΔΕΗ και η Motor Oil. Η παρουσία του κ. Δημήτρη Κυριακού, Διευθυντή της ΣΑΕΚ, και των καθηγητών του ιδρύματος, ενίσχυσε ακόμη περισσότερο το επίπεδο της συζήτησης και την αξία της εκδήλωσης.

Θερμές ευχαριστίες αφ’ ενός στον κο Σπύρο Κοντομάρη για την εξαιρετική του παρουσίαση και αφ’ ετέρου στους σπουδαστές μας για το μεγάλο ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους.