Eκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρία Ψηφιακού Μαρκετινγκ WEBOUT

Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, οι σπουδαστές της ειδικότητας Ψηφιακού Marketing του Δ.Θ.ΙΕΚ Αιγάλεω, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρία Ψηφιακού Μαρκετινγκ WEBOUT στο πλαίσιο του μαθήματος Πρακτικής Eφαρμογής της Eιδικότητας.

Εκεί πληροφορήθηκαν για τη λειτουργία της εταιρίας, συζήτησαν με τους αρμόδιους του τμήματος Ψηφιακού Μάρκετιγκ, εξέφρασαν απορίες και εκδήλωσαν πραγματικό ενδιαφέρον για τον τρόπο επικοινωνίας με τους πελάτες, όπως και για τεχνικά ζητήματα.


Βασικός στόχος της εκπαιδευτικής αυτής επίσκεψης, ήταν η συνάντηση αυτή, να αποτελέσει το έναυσμα ώστε οι σπουδαστές να συνειδητοποιήσουν την αξία του Ψηφιακού Μάρκετινγκ και τους τρόπους που μπορούν να γίνουν οι ίδιοι καλύτεροι και πιο αποδοτικοί στην μελλοντική τους εργασία.
Ευχαριστούμε θερμά τον κο. Γιάννη Ζήρα, CEO και την κα. Έλενα Στέφα , Account Manager της εταιρίας WEBOUT για την άμεση ανταπόκριση και την ευκαιρία που μας έδωσαν να μάθουμε από αυτούς.
Το Δ.Θ.ΙΕΚ Αιγάλεω, θα συνεχίσει να ενισχύει τις πρωτοβουλίες για εκπαιδευτικές δράσεις, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των σπουδαστών, σε θέματα αποδοτικότητας στο εργασιακό περιβάλλον.

                                                                                                                 Οι εκπαιδευτές
                                                                                                              Νεραντζίνη Χρύσα
                                                                                                           Μορφοβασίλης Στέλιος