Eκπαιδευτική επίσκεψη στο “The Ellinikon Experience Park”

Στις 24 Νοεμβρίου 2023, το τμήμα του Α΄ Εξαμήνου της ειδικότητας “Στέλεχος Ψηφιακού Μάρκετινγκ στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο” πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Θεματικό Πάρκο “The Ellinikon Experience Park” στην περιοχή του Ελληνικού.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν εικονικά τόσο στον εσωτερικό εκθεσιακό χώρο του Πάρκου όσο και στο εξωτερικό, ανακαλύπτοντας το παρελθόν και το μέλλον του μεγαλύτερου έργου αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Μέσω μιας μοναδικής και διαδραστικής έκθεσης, παρουσιάστηκαν οι καινοτομίες του φιλόδοξου αυτού έργου, προσφέροντας στους σπουδαστές τη δυνατότητα να κατανοήσουν πώς η ψηφιακή τεχνολογία συνδυάζεται με μια τόσο επιβλητική αστική ανάπλαση.


Το “The Ellinikon Experience Park” βρίσκεται στον ιστορικό χώρο του Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας, καταπραϋντικά διακοσμημένο με τα τρία υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας. Αυτό το πράσινο “όαση” προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε όλους τους επισκέπτες.
Το πάρκο αποτελεί τον πρωτοπόρο της έναρξης μιας ευρύτερης αστικής ανάπλασης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και αποτελεί έναν εμβληματικό προορισμό, κατέχοντας έναν ιδιαίτερο χώρο ανάμεσα στα παράκτια πάρκα της Ευρώπης.
Στην επίσκεψη συμμετείχε ολόκληρη η ομάδα σπουδαστών του τμήματος, προσθέτοντας μια διάσταση κοινωνικής ενσωμάτωσης και συνεργασίας στην εμπειρία τους.
Αυτή η εκπαιδευτική επίσκεψη δίνει στους σπουδαστές μας την ευκαιρία να αντλήσουν εμπειρίες από πρώτο χέρι, να εμπλουτίσουν τη γνώση τους στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ, και να αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στη μελλοντική τους επαγγελματική τους πορεία.

Οι Εκπαιδεύτριες
Βαρβάρα Μαρίνου
Κλειώ Σταφυλάκη
Καλεντερίδου Μάγδα