ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ (COVID-19)

Ανακοινώνεται ότι τα μαθήματα του ΔΙΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ θα ξεκινήσουν αντί για ΤΕΤΑΡΤΗ 13/10/21, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 18/10/21.

.

Σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, τα μαθήματα του εξαμήνου 2021Β, θα πραγματοποιούνται δια ζώσης, δηλαδή με φυσική παρουσία καταρτιζόμενων και εκπαιδευτών στο Δ.ΙΕΚ.

Η προσέλευση των καταρτιζόμενων και των εκπαιδευτών στο Δ.ΙΕΚ, θα επιτρέπεται εφόσον διαθέτουν την Αστυνομική Ταυτότητα τους και :

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή
  • Πιστοποιητικό νόσησης ή
  • Βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου, 48 ωρών (rapid test ή PCR) που διενεργείται δύο (2) φορές την εβδομάδα με δαπάνη τους, και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης για τους καταρτιζόμενους και θα ελέγχονται ΜΟΝΟ στο Ισόγειο της Γραμματείας του Δ.ΙΕΚ (όσοι έχουν πρώτες ώρες στο 2ο Εργαστηριακό Κέντρο θα πρέπει να περάσουν πρώτα από την Γραμματεία) σε έντυπη μορφή (κατά προτίμηση σε φωτοτυπία όχι ηλεκτρονικά) ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Οι έλεγχοι των εγγράφων για RAPID TEST θα γίνονται κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ και ΠΕΜΠΤΗ και ώρες 14:45 – 16:35 (Τα τμήματα που ΔΕΝ έχουν μάθημα Δευτέρες θα προσκομίζουν τα αποδεικτικά τους τις ΤΡΙΤΕΣ και τα τμήματα που ΔΕΝ έχουν μάθημα Πέμπτες θα προσκομίζουν τα αποδεικτικά τους ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ στο Δ.ΙΕΚ Αιγάλεω -σε περίπτωση που έχει αναπλήρωση την Παρασκευή ή διαφορετικά την επόμενη Δευτέρα μετά). Ειδικά τα τμήματα που έχουν μάθημα την Πρώτη ώρα στα εργαστήρια του 2ου Εργαστηριακό Κέντρο ο έλεγχος των αποδεικτικών θα γίνεται στις 14:45 μόνο στο Ισόγειο της Γραμματείας του Δ.ΙΕΚ. (Όσοι έχουν τα rapid test τους τις ΤΕΤΑΡΤΕΣ θα έρχονται για έλεγχο στη Γραμματεία του Δ.ΙΕΚ στον 1ο όροφο)

  • Εξαιρούνται ειδικά για κάθε ΠΕΜΠΤΗ τα τμήματα Α1, Α2, Γ2 στην ειδικότητα : Εσωτερική αρχιτεκτονική διακόσμηση και Σχεδιασμός αντικειμένων, όπου τα αποδεικτικά RAPID TEST των καταρτιζομένων θα ελέγχονται στις 14:00. – Οι εκπαιδευτές/τριες του Δ.ΙΕΚ Αιγάλεω θα καταθέτουν τα δικαιολογητικά RAPID TEST κατά την προσέλευση τους στη Γραμματεία Εκπαιδευτών στον 1ο Όροφο (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ).

Για τους καταρτιζόμενους που δεν θα συμμορφωθούν με τα παραπάνω, ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος, ενώ για τους εκπαιδευτές, θα αποτελεί αιτία καταγγελίας της σύμβασης τους.

Στους χώρους του Δ.ΙΕΚ εξακολουθούν να ισχύουν τα γενικά μέτρα προστασίας, με βασικότερο την υποχρεωτική χρήση της μάσκας.