Επίσκεψη των Τμημάτων Τεχνικών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Β και Δ εξαμήνου στην Έκθεση VERDE TEC

Τα τμήματα Τεχνικών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Β & Δ εξαμήνου πραγματοποίησαν μια επιτυχημένη εκπαιδευτική επίσκεψη στην έκθεση VERDE TEC, που πραγματοποιήθηκε στο MEC ΠΑιανίας το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024. Η επίσκεψη αυτή αποτελούσε μια μοναδική ευκαιρία για τους σπουδαστές να ενημερωθούν και να εξοικειωθούν με τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η έκθεση VERDE TEC αποτελεί μια πλήρη παρουσίαση προϊόντων και τεχνολογιών που σχετίζονται με τον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Με πάνω από 120 εκθέτες από όλο το φάσμα του κλάδου, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν νέες τεχνολογίες, προϊόντα και καινοτομίες που εφαρμόζονται στην παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας.

Η επίσκεψη αποδείχθηκε ιδιαιτέρως εποικοδομητική για τους σπουδαστές, καθώς είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν επαγγελματίες του κλάδου, να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες με τους ειδικούς. Επιπλέον, οι παρουσιάσεις και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης προσέφεραν στους σπουδαστές πρόσθετες γνώσεις και εμπειρίες.

Οι εκπαιδευτικές επισκέψεις σε εκθέσεις όπως η VERDE TEC ενισχύουν την εμπειρία των σπουδαστών και τους προετοιμάζουν για την είσοδο τους στον επαγγελματικό χώρο. Οι σπουδαστές συνοδεύτηκαν από εκπαιδευτές της Σχολής μας.