Εκπαιδευτική Επίσκεψη Του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων Στην Εταιρεία MARAZZI

Τη Δευτέρα 11/03/24 το τμήμα Β2 του Β εξαμήνου της ειδικότητας Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένου του Σ.Α.Ε.Κ. Αιγάλεω, στα πλαίσια του μαθήματος Δομικό και Κατασκευαστικό Σχέδιο επισκέφτηκε το Showroom της εταιρείας Marazzi, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες πλακιδίων σε παγκόσμιο επίπεδο. Το ShowroomMarazzi βρίσκεται στο κτίριο Orbit στη Λεωφόρο Κηφισίας.


Οι σπουδαστές στα πλαίσια της επίσκεψης ενημερώθηκαν για τα προιόντα της εταιρείας, όπως τα πλακίδια μεγάλων διαστάσεων με την ονομασία slabs, αλλά και πολλά άλλα είδη της πλούσιας γκάμας πλακιδίων που κυκλοφορούν στην αγορά.Οι πληροφορίες αυτές τους βοήθησαν να αποκτήσουν γνώσεις για την επιλογή των κατάλληλων υλικών κάθε φορά που θα καλούνται να εκπονήσουν εργασία σχετική με την σχεδίαση δαπέδων. Ακόμη τους προσφέρθηκαν πολύτιμες γνώσεις και εφόδια για την μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία.


Οι σπουδαστές είδαν, άκουσαν, φωτογράφησαν, άγγιξαν, επεξεργάστηκαν και σχολίασαν τα υλικά και τον τρόπο εφαρμογής τους. Έκαναν εύστοχες ερωτήσεις και κατανόησαν καλύτερα τα προιόντα της εταιρείας, τις ιδιότητές τους και τους παράγοντες επιλογής των κατάλληλων υλικών που κυκλοφορούν στην αγορά.


Μέσα από δύο στάδια εξαιρετικών παρουσιάσεων ενημερώθηκαν για τον τρόπο παραγωγής και επεξεργασίας των πλακιδίων, καθώς και τον τρόπο εφαρμογής τους. Στο ευρηματικά σχεδιασμένο showroom της εταιρείας Marazzi παρουσιάστηκαν αναλυτικά πολλά παραδείγματα εφαρμογής συνδυασμών, διαστάσεων, υλικών και χρωμάτων.
Ευχαριστούμε πολύ τους εκπροσώπους της εταιρείας και ιδιαίτερα την Θεοδώρα και τον Κωνσταντίνο για την αναλυτική παρουσίαση, την ενημέρωση που μας έκαναν για τα προιόντα της εταιρείας, την ευγένεια και την φιλοξενία τους. Πραγματικά συγχαρητήρια! Ευχαριστούμε επίσης για τα νόστιμα εδέσματα καθώς και τα όμορφα δώρα που προσφέρθηκαν σε όλους μας.
Τους σπουδαστές συνόδεψαν οι εκπαιδεύτριες του μαθήματος Δομικό και Κατασκευαστικό Σχέδιο: Διάγκου Ευαγγελία και Θεοφανώ Παπαβασιλείου.