To Δ.Θ.ΙΕΚ Αιγάλεω Συνεργάζεται με τη Φωτοκύκλωση

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. είναι αρμόδιος φορέας για την οργάνωση της εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων όλων των ειδών Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού, όπως λευκές συσκευές, οθόνες, προϊόντα τεχνολογίας, λαμπτήρες, φωτιστικά, μικροσυσκευές, φωτοβολταϊκά πλαίσια κλπ., χωρίς καμία εξαίρεση.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο συλλογικό σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού εγκεκριμένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.) του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.





Στο ΙΕΚ μας τοποθετήθηκε Κάδος Συλλογής μη λειτουργικών λαμπτήρων και μικρών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, ενώ υπήρχε ήδη κάδος ανακύκλωσης μπαταριών.

Με την ορθή διαχείριση των αποβλήτων Α.Η.Η.Ε. και την προώθηση της ανακύκλωσης, επιτυγχάνουμε μείωση του όγκου απορριμμάτων, μείωση των περιβαλλοντικών ρύπων, εξοικονόμηση ενέργειας, συμβολή στην κυκλική οικονομία, βελτίωση των συνθηκών διαβιώσης και διαφύλαξη της υγείας μέσα από το σεβασμό των φυσικών πόρων. Καλούμε όλους τους σπουδαστές, τους εκπαιδευτές και το προσωπικό, να συνδράμουν στην προσπάθειά μας να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και να κάνουμε το ΙΕΚ μας πιο Πράσινο“!,

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κάδους, απευθυνθείτε στη Γραμματεία.

Για πληροφορίες σχετικά με τη “Φωτοκύκλωση” πατήστε εδώ: