Δωρεά 3 συστημάτων ηλεκτρικής φόρτισης από την Wootis S.A.

Το Δημόσιο Θεματικό ΙΕΚ Αιγάλεω, για μια ακόμα φορά, πρωτοπορεί στην εισαγωγή νέων τεχνολογιών και πρωτοποριακών υποδομών στην εκπαιδευτική διαδικασία και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση 3 συστημάτων ηλεκτρικής φόρτισης, παροχή της εταιρείας Wootis S.A.
Από αυτά, το ένα σύστημα είναι για εμπορική χρήση και τα άλλα δύο για οικιακή χρήση. Επιπλέον, το ΙΕΚ έλαβε ένα ακόμα σύστημα, το οποίο θα χρησιμοποιήσουν οι σπουδαστές μας για να εκπαιδευτούν μελετώντας τον «εσωτερικό» τρόπο λειτουργίας του.

Οι σπουδαστές των ειδικοτήτων «Τεχνικοί Ανανεώσιμων Πηγών ενέργειας, «Τεχνικοί Αυτοματισμών» και «Τεχνικοί Μηχανοτρονικής» θα κληθούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην ηλεκτροκίνησή καθώς, πολλές εταιρίες ήδη αναζητούν τεχνικούς ηλεκτροκίνησης και εγκαταστάσεων σταθμών φόρτισης.
Οι σπουδαστές μας θα εκπαιδευτούν σε πραγματικές συνθήκες εγκατάστασης ηλεκτρικού φορτιστή αυτοκινήτου και θα εξομοιώσουν βλάβες και τεχνικές αποκατάστασης.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Wootis S.A. για την δωρεά των φορτιστών και για την συμβολή της στην εκπαίδευση των σπουδαστών μας.