Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Δ΄ εξαμήνου της ειδικότητας Τεχνολογίες Επικοινωνίας και Πληροφοριών στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία στην έκθεση “Food Expo 2023”.

Στις 20 Μαρτίου 2023 το τμήμα του Δ΄ εξαμήνου της ειδικότητας Τεχνολογίες Επικοινωνίας και Πληροφοριών στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην έκθεση «Food Expo 2023», στο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, που βρίσκεται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
H έκθεση «Food Expo» αποτελεί το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα τρόφιμα και ποτά στην Ν.Α. Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν κορυφαία στελέχη της αγοράς από όλο τον κόσμο και να ενημερωθούν για νέες τάσεις, ολοκαίνουργια προϊόντα και καινοτομίες στον χώρο του επισιτισμού.

Επιπλέον, η παράλληλη διοργάνωση της OENOTELIA με την FOOD EXPO, έδωσε τη δυνατότητα στους σπουδαστές να έρθουν σε επαφή με παραγωγούς από όλες τις αμπελουργικές ζώνες της χώρας, να διαπιστώσουν τον πλούτο και την ποιότητα του ελληνικού αμπελώνα και να μάθουν τα πάντα σχετικά με το κρασί και τα αποστάγματα.
Στην επίσκεψη συμμετείχε το σύνολο των σπουδαστών του τμήματος που συνοδεύτηκε από τις Εκπαιδεύτριες κυρίες Γεώργα Αναστασία και Καλεντερίδου Μάγδα