Συμμετοχή του Διευθυντή του ΙΕΚ Αιγάλεω κύριου Δημήτρη Κυριακού στο Blockchain in Business Conference 2021

Το Blockchain in Business Conference 2021 διοργανώνεται από το netweek και την BOUSSIAS σε συνεργασία με το Hellenic Blockchain Hub με στόχο να αναδείξει τις προοπτικές και την επίδραση των τεχνολογιών blockchain για τις επιχειρήσεις και τους μεγάλους οργανισμούς, όπως τις βιώνουν και τις μελετάνε στελέχη και επιστήμονες από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

Η δυνατότητα δημιουργίας ψηφιακών νομισμάτων, smart contracts, αλλά και η ασφαλή αρχειοθέτηση εγγράφων αποτελούν μόνο μερικά από τα πολύτιμα εργαλεία που προσφέρουν οι δομές blockchain για κάθε βήμα της στρατηγικής διαχείρισης του νέου επιχειρηματικού περιβάλλοντος που αναδύεται μέσα από τις ανακατατάξεις που προέκυψαν από την πανδημία.

Σε αυτό το πλαίσιο, το συνέδριο φιλοξένησε διεθνούς φήμης ομιλητές και ελληνικά case studies, έτσι ώστε να αναδείξει τους βέλτιστους τρόπους αξιοποίησης των σύγχρονων εργαλείων που προσφέρουν οι αποκεντρωμένες τεχνολογίες DLT.

Η Αναλυτική θεματολογία του Συνεδρίου είχε ως εξής:

  • Οι τεχνολογίες blockchain στο επιχειρείν: αλήθειες και μύθοι
  • Οι εφαρμογές στην Ελλάδα: Το ελληνικό οικοσύστημα και οι πρακτικές που υιοθετούνται
  • Η διεθνής εμπειρία: Βέλτιστες πρακτικές και success stories από επιτυχημένες υλοποιήσεις (πέραν των κρυπτονομισμάτων)
  • Decentralized Government. Από την θεωρία στην πράξη – Προοπτικές: Καλές πρακτικές και περιπτώσεις εφαρμογής στη δημόσια διακυβέρνηση. Το πλάνο για την Ελλάδα
  • Διαφάνεια και ασφάλεια
  • Εργαλεία και μεθοδολογίες.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε δισδυκτιακά Tετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Ακολουθεί η Παρουσίαση του κυρίου Κυριακού

Παρουσίαση κου Κυριακού στο Blockchain in Business Conference, 8 Δεκεμβρίου 2021