ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021

Ενημερώνουμε τους καταρτιζόμενους και τις καταρτιζόμενες του Δ.ΙΕΚ Αιγάλεω οτι έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα MOODLE του Δ.ΙΕΚ Αιγάλεω, τα αποτελέσματα φοίτησης για όσους και όσες έχουν δικαίωμα συμμετοχής (ΕΠΑΡΚΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗ) στις ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ των Μαθημάτων του Εαρινού Εξαμήνου 2021  και μόνο για τους διαπιστευμένους χρήστες  που έχουν ήδη εγγραφεί στα μαθήματά τους  με τους προσωπικούς λογαριασμούς τους που ήδη περιέχει η MOODLE (GDPR compliant).

Τα αρχεία των καταρτιζόμενων με τον τίτλο : “ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021” βρίσκονται στην κορυφή  της σελίδας του μαθήματος : “ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΡΓ” ή αντίστοιχα : “ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ 1” του κάθε τμήματος για όλες τις ειδικότητες του Δ.ΙΕΚ Αιγάλεω μόνο με τον Αριθμό Μητρώου Καταρτιζόμενου (Α.Μ.Κ.)-χωρίς ονοματεπώνυμα, με μόνη εξαίρεση το τμήμα : ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ Β, όπου το συγκεκριμένο αρχείο βρίσκεται στην κορυφή του μαθήματος : “ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΕΡΓ“. (Ο Α.Μ.Κ. αναγράφεται στις βεβαιώσεις σπουδών ή ατομικά δελτία που έχουν χορηγηθεί στους καταρτιζόμενους ή κάθε σχετικό με την φοίτηση έγγραφο του ΔΙΕΚ). 

Σε περίπτωση που σε κάποιο μάθημα υπάρχει μια παύλα ( – ), σημαίνει οτι ο/η καταρτιζόμενος/νη έχει ΑΠΑΛΛΑΓΗ από το συγκεκριμένο μάθημα. ΟΙ κ.κ. εκπαιδευτές/τριες θα έχουν πρόσβαση σε καταστάσεις βαθμολογίας των μαθημάτων που διδάσκουν μόνο με τους καταρτιζόμενους και τις καταρτιζόμενες του Δ.ΙΕΚ Αιγάλεω που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις τελικές εξετάσεις.

Επίσης παρακαλούμε πολύ λόγω μεγάλου φόρτου αλληλογραφίας  να μην στέλνετε μηνύματα για να σας αποστείλει το ΔΙΕΚ τα αποτελέσματα με e-mail .

Από τη Διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Αιγάλεω