Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Θεματικό Πάρκο “The Ellinikon Εxperience Park” από το Δ΄ Εξαμήνο της ειδικότητας Τεχνολογίες Επικοινωνίας και Πληροφορίας στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία

Στις 24 Μαρτίου 2023 τo τμήμα του Δ΄ Εξαμήνου της ειδικότητας Τεχνολογίες Επικοινωνίας και Πληροφορίας στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία,πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Θεματικό Πάρκο The Ellinikon Εxperience Park στην περιοχή του Ελληνικού.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι σπουδαστές μας περιηγήθηκαν εικονικά τόσο στον εσωτερικό εκθεσιακό χώρο του Πάρκου όσο και στον εξωτερικό, με στόχο τη διερεύνηση προοπτικών απασχόλησης στον τουριστικό κλάδο και της πρακτικής τους άσκησης.

Στο χώρο του ιστορικού Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας, όπου δεσπόζουν τα τρία υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας, το The Experience Park είναι μία πράσινη όαση που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για όλους τους επισκέπτες.
Το πάρκο σηματοδοτεί το ξεκίνημα μίας ευρύτερης αστικής ανάπλασης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα .Είναι ένας εμβληματικός προορισμός με επίκεντρο ένα από τα μεγαλύτερα παράκτια πάρκα της Ευρώπης.
Στην επίσκεψη συμμετείχε το σύνολο των σπουδαστών του τμήματος που συνόδευσαν οι Εκπαιδεύτριες Γεώργα Αναστασία και Καλεντερίδου Μάγδα