ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (Α’εξάμηνο) – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΛΗΣΕΙΣ

Την Τετάρτη 21/12/2022 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο έξι ωρών στο εργαστήριο ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ του ΙΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ. Ομιλητής του σεμιναρίου ήταν ο κύριος Ωραιόπουλος Ιωάννης, Σύμβουλος Συγκολλήσεων, με πολυετή εμπειρία στις συγκολλήσεις και με εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες συγκολλήσεων με αδρανή αέρια.

Έγινε επίδειξη συγκόλλησης δυο μεταλλικών τεμαχίων με την συμβατική μέθοδο ηλεκτροσυγκόλλησης και με την νέα μέθοδο MIG με αδρανή αέρια και έπειτα κάθε σπουδαστής πραγματοποίησε μια συγκόλληση δυο τεμαχίων με την μέθοδο MIG.

O κύριος Ωραιόπουλος αποδέχτηκε τη πρόταση μας, να μας παρουσιάσει στο επόμενο εξάμηνο (Β΄) τη μέθοδο συγκόλλησης με ΠΛΑΣΜΑ και με ακτίνες LASER.

Όλοι οι σπουδαστές του A΄εξαμήνου  “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ” του ΔΙΕΚ Αιγάλεω, παρευρέθηκαν και αποκόμισαν πολύ σημαντικές γνώσεις για το επάγγελμα που πρόκειται να εξασκήσουν.

             ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ