Εκπαιδευτική Επίσκεψη του τμήματος Γ΄ ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗΣ στην ετερεία VOLVO-ΙΑΚΩΒΟΣ ΔΡΟΣΟΣ

Τη Δευτέρα 19/12/2022 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρεία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ – ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ VOLVO «ΙΑΚΩΒΟΣ ΔΡΟΣΟΣ», που εδρεύει στον Βοτανικό, Ιερά Οδός 101.

Η εταιρεία «ΙΑΚΩΒΟΣ ΔΡΟΣΟΣ – ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ-ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ VOLVO», δραστηριοποιείται στο χώρο των βαρέων οχημάτων και συγκεκριμένα στην επισκευή των φορτηγών της εταιρείας VOLVO. Επίσης αντικείμενο της εταιρείας είναι οι μετασκευές και οι βελτιώσεις των βαρέων οχημάτων, η έρευνα και ανάπτυξη της απόδοσης των κινητήρων πετρελαίου και η εγκατάσταση πνευματικών συστημάτων πέδησης και αερανάρτησης. Ακόμα πραγματοποιούνται επισκευές και συντηρήσεις σε όλη τη γραμμή μετάδοσης κίνησης ενός φορτηγού.
Η εταιρεία αποδέχτηκε τη πρόταση μας, να μας παρουσιάσει στο επόμενο εξάμηνο (Δ΄) τη διαδικασία διαγνώσεων σε όλα τα συστήματα ενός φορτηγού οχήματος.
Όλοι οι σπουδαστές του Γ΄εξαμήνου Μηχανοτρονικής του ΔΙΕΚ Αιγάλεω, παρευρέθηκαν και αποκόμισαν πολύ σημαντικές γνώσεις για το επάγγελμα που πρόκειται να εξασκήσουν. Συνοδοι καθηγητές ήταν οι ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.