Εκπαιδευτική Επίσκεψη της ειδικότητας Τεχνολογίες Επικοινωνίας και Πληροφοριών στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία

Στις 14 Μαΐου 2022 τα τμήματα του Β΄ και Δ΄ εξαμήνου της ειδικότητας Τεχνολογίες Επικοινωνίας και Πληροφοριών στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WTE 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πως στήνεται μια έκθεση στην τουριστική βιομηχανία, να  περιηγηθούν σε περίπτερα εκθετών που αποτελούνταν από τις περιφέρειες όλης της Ελλάδος ,των νησιών μας καθώς και τα εμπορικά επιμελητήρια.

Εκπρόσωπος της εταιρίας upiria εξήγησε πως με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών δημιουργούνται ειδικές πλατφόρμες ξενάγησης στο διαδίκτυο με ταξιδιωτικές δραστηριότητες για όλη την Ελλάδα.

Eπιπλέον όλοι οι σπουδαστές είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με όλους τους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, αλλά και με πολλούς του εξωτερικού όπως της Σαουδικής Αραβίας και να μιλήσουν με εκπροσώπους της χώρας . Να γνωρίσουν ξενοδοχεία, καταλύματα και δυνατότητες διαμονής. Να ενημερωθούν για τις θεματικές μορφές τουρισμού που έχουν αναπτυχθεί σε όλη την Ελλάδα(τουρισμός ευεξίας, υγείας, ορειβατικός, οικοτουρισμός , θρησκευτικός κ.α).

Τέλος γεύτηκαν  παραδοσιακά προϊόντα, εδέσματα και ποτά που παράγονται σε όλη την  επικράτεια της χώρας μας.

Στην επίσκεψη συμμετείχε το σύνολο των σπουδαστών των τμημάτων

Οι Εκπαιδεύτριες

Γεώργα Αναστασία, Καλεντερίδου Μάγδα