Χορηγία Φωτοβολταϊκών Πάνελ από την εταιρεία BriteS.A

Στις 10 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε χορηγία από την εταιρεία BriteHellas A.E. www.britesolar.com προς το Θεματικό ΙΕΚ STEAM Αιγάλεω με 2 φωτοβολταικά πάνελ SolarGlass, με κωδικόSHAB80TB56-250/4980Τ, για το τμήμα των Τεχνικών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Η BriteSolar είναι μια εταιρεία νανοϋλικών που χρησιμοποιεί καινοτόμα υλικά και τεχνικές εναπόθεσης για να προσφέρει μια νέα κατηγορία γυάλινων υλικών για την κατασκευή κτιρίων.

Αυτά τα υλικά είτε εξοικονομούν ενέργεια στην περίπτωση του DynamicGlass, είτε παράγουν ενέργεια στην περίπτωση του SolarGlass.

Oι καθηγητές του τμήματος των Τεχνικών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και ο Διευθυντής του Θεματικού ΙΕΚ STEAM κος Κυριακός Δημήτριος ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία BriteS.A. για την ευγενική της χορηγία και χαιρετίζουμε την πράξη της αυτή, που εξοπλίζει το εργαστήριο μας με πρωτοποριακά και ανερχόμενα υλικά τόσο για την Ελληνική όσο και για την παγκόσμια αγορά φωτοβολταϊκών

Έτσι, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για ένα σύγχρονο εργαστήριο, που θα παρέχει γνώσεις και δεξιότητες υψηλού επιπέδου, προσφέροντας στους καταρτιζόμενους αξιόλογες εμπειρίες με τη χρήση των υλικών της χορηγίας.

Αισθανόμαστε την ευθύνη, μέσα από την καρδιά μας, να ευχαριστήσουμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Δρ. Νικόλαο Κανόπουλο που μαζί με τους συνεργάτες του, και ιδιαίτερα τον κο Γιώργο Τσελεπίδη, εμπιστεύτηκαν το ΔΙΕΚ Αιγάλεω και μοιράστηκαν τα προϊόντα της Brite Hellas S.A..

Σας ευχαριστούμε.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  ΤΟΥ  Δ.Ι.Ε.Κ.:  ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ                                   

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝΔΕΛΗΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                                                                    

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν παρουσιάζουν την άριστη συσκευασία των υλικών κατά τη μεταφορά τους και την πρώτη πιλοτική άσκηση μας παρουσία του Διευθυντή του Θεματικού ΔΙΕΚ Αιγάλεω, σε άσκηση ανοικτού κυκλώματος και βραχυκυκλώματος των φωτοβολταϊκών.