Εκπαιδευτική Επίσκεψη του τμήματος «Τεχνολογίες Επικοινωνιών & Πληροφοριών στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία (VICT Travel)» στο Ξενοδοχείο Athens Marriott

Την Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021, το Τμήμα του ΔΙΕΚ Αιγάλεω «Τεχνολογίες Επικοινωνιών & Πληροφοριών στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία», του Α1 εξαμήνου, πραγματοποίησε Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Ξενοδοχείο Athens Marriott.

Οι σπουδαστές του τμήματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ενδελεχή παρουσίαση του ξενοδοχείου και των λειτουργικών του διαδικασιών από την κα Madeleine Madianou, Directorof Sales και τον κ. Λευτέρη Καπαρουδάκη, HR & QA Manager του ξενοδοχείου.

Στη συνέχεια της παρουσίασης ακολούθησε ξενάγηση στους ανακαινισμένους χώρους του ξενοδοχείου όπου παράλληλα λύθηκαν απορίες των σπουδαστών σχετικά με τη λειτουργία και τη δομή ενός από τα πλέον σύγχρονα και ανακαινισμένα πεντάστερα Αθηναϊκά Ξενοδοχεία.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν το σύνολο των σπουδαστών του Α1 εξαμήνου και οι εκπαιδεύτριες: κα Αναστασία Γεωργά, κα Μάρα Ρέντα και  Ρεβέκκα Φελεκίδου,.

Θα θέλαμε να στείλουμε θερμές ευχαριστίες στα Διευθυντικά Στελέχη του Athens Marriott τόσο για το χρόνο που μας διέθεσαν όσο και για την πολύτιμη βοήθειά τους στην ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής μας επίσκεψης.