Εκπαιδευτική επίσκεψη του τμήματος «Τεχνολογίες Επικοινωνιών και Πληροφοριών στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία (VICT travel) – A’ εξάμηνο» στο ξενοδοχείο Electra Palace

To τμήμα του ΔΙΕΚ Αιγάλεω, «Τεχνολογίες Επικοινωνιών και Πληροφοριών στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία», του Α’ εξαμήνου, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών επισκέψεων σε διακεκριμένους χώρους εργασίας, είχε την τιμή να ξεναγηθεί στο ξενοδοχείο Electra Palace στην οδό Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20 στην Πλάκα, στις 25 Ιανουαρίου 2019.


Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν να γνωρίσουν οι καταρτιζόμενοι τον τρόπο λειτουργίας ενός από τα πιο άρτια ξενοδοχειακά καταλύματα της περιοχής «Πλάκα». Με τη βοήθεια της κας Καραντεμοίρη Καλλιόπης, περιηγήθηκαν στους χώρους του ξενοδοχείου και ήρθαν σε επαφή με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στο χώρου των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, οι οποίες και έχουν υιοθετηθεί από το Electra Palace. Επίσης μέσα από την επαφή τους με τους υπευθύνους των τμημάτων του ξενοδοχείου είχαν την ευκαιρία να λάβουν απαντήσεις στις απορίες τους σχετικά με τη φιλοσοφία και το τρόπο λειτουργίας μίας σύγχρονης αλλά και υπεύθυνης αστικής ξενοδοχειακής μονάδας.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Καραντεμοίρη, για την άψογη συνεργασία μας, την ολοκληρωμένη ξενάγηση καθώς και την απρόσκοπτη βοήθειά της στην επίλυση των αποριών των καταρτιζόμενών μας από καταξιωμένους επαγγελματίες.